Monday, January 4, 2010

1sT dAy At IPSAH..!!huhu

BISMILLAH..

assalamualaikum blog ku cyg..

smalam 1st day msuk klas..mcm biasa tiap2 hari ahad mmg ada phimpunan mcm kat skola dulu ler..almaklumla..nama pun maktab..huhu..prosedur ada iras2 skola..

alhmdulillah sem ni kami F2M(nma klas aku) dah dapat klas baru dah..wlaupun klas xda aircond xmcm student opsyen lain yg certain2 nya dpt klas yg siap berhawa dingin,ni pun dah cukup baik berbanding sem lepas..agak mrempat!huhu..

bila dh mula sem baru ni mcmm besa gak rsult exam msti kluar...tapi aku and kgkawan blum tau lagi result kami cuma dapat tau student2 yg kena repeat paper je..alhamdulillah..aku trselamat..kalau kena rpeat,kna jwb blik exam tu dlm masa tdekat ni and klo tak lulus gak,kena kick out la..hrp2 aku trselamat drp keadaan yg mcm tu smpai sem akhir ni..amin3..

kali ni,aku nak mantapkan lagi bhs arab aku..bkn stakat nak msuk exam ja,tapi biaq la sdikit sbanyak aku dpt kuasai bhs ni..kalau bleh speaking arabic pun dah mcm hebat kan..huhu..tapi aku blom lancar lagi..tgagap2..huhu..

mcm2 benda baru dtg skang ni..baik sedih and happy..huhu..bnda sdih dgn mudahnya aku abaikan..and bnda baik pulakk msih dlm prtimbangan..satu lagi pkara yg datang lam idup aku..tak disangka2!bnda baik ni datang sebab salah aku sndiri..skang ni aku dah tak tau mcm mana nak tarik balik statement and tindakan aku tu..takut kalau aku trsilap langkah and teknik,ada yg akan trluka nnti..huhu...

ok..study arab dulu na..azam baru ler katakan..ehehekk...sbelum tu,ni ada gmbo2 1st day blaja utk sem ni and gmba klas baru aku yg agak comey tu skali..assalamualaikum



di tgh2 phimpunan..snior2 ni..







1 comments:

manna_salwa said...

rindu kat ipsah ni..

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.