Friday, January 27, 2012

blank post

ada benda nak share tapi tak tershare sbb  aku tgh mncari ayat yg tepat utk share kat blog..blog kan medium luahan ragam..=)
baru2 ni aku ada terbaca 1 blog ni cerita pasal sorang ibu mengandung..disebabkan dia preggy,jadi mmg normal berlaku alahan bagai..dan paling ketara alahan kat bhagian kulit dan of course la wajah dia nampak kusam drp biasa..jadi dia mintak hubby dia belikan  set skincare utk dia pakai..dia pilih safi rania gold tapi kena buat pilihan pulak sebab ada banyak jenis kan set2 SRG ni.ada 3 set yang berbeza and smestinya setiap set tu mencecah puluhan ringgit..dalam nak pilih2 tu hubby dia borong ja semua set..
gulp.aku terkesima baca....aku terkedu.dalam hati aku, aku cakap kalau aku kat tmpat hubby dia,aku cuma beli 1 set saja.keberkesanan dia belum pasti lagi kan.tp suami dia beli semua...
sebenaqnya apa yg jadi topik skarang ni,aku pelik sebab aku tk biasa dalam keadaan mcm tu..aku tak pernah minta sesuatu dan aku terus dapat..jadi aku dah biasa usaha sendiri untuk sesuatu keinginan..tambah lagi hidup aku ni tak penah nampak pun suami yang loving mcm tu kecuali dalam tv..selama ni pun aku anggap apa apa saja aku nak atas usaha sendiri, aku anggap kalau aku kawin nanti pun aku tak boleh sesuka hati nak jadi permaisuri suami aku..walaupun sepatutnya aku di layan macam tu..nak tau sebab apa? sebab aku bukan hidup di manja2..mindset aku dah memang macam tu..kat sekeliling aku semuanya perempuan yang berusaha sendiri tanpa bantuan lelaki..kalau lah aku di treat mcm akak yg tgh preggy tu..mesti menitik airmata terharu kan..tu saja nak share.smile.=)

8 comments:

Nadira Aisya said...

semoga Allah kurniakanmu kbhagiaan suatu ari nnti..amin..

Anonymous said...

go girl!

aisyamareya said...

untung nya dapat suami mcm tu..

Atika Natasha said...

ya akak tu mmg beruntung kan..amin.tak selamanya kemarau.kalau harini sndiri,esok mesti ada yg mnemani..=)

♥e'in♥ said...

e'in lagi suke if nak sesuatu tu atas usaha sendiri.. tak nak org belikan.. hehehe

Atika Natasha said...

huhu..betul.tp mmg beruntung kalau di tmpat isteri tu kan..she deserve!

Anonymous said...

here is link to the new spot in return megauploade
[url=http://173.192.82.7//] megauploade [/url]
http://173.192.82.7/
i'm also asking you to share the relate with all compeer also to be element of the anti - A standstill Online Piracy Accomplishment (SOPA) -
saya menganggapnya sebagai megauploade capitulate us earmark of good importance services and right away it is our rhythm to chastise chasing .

tons thanks


[url=http://fbwarriors.com/forum/index.php?action=profile;u=10799] xnxx [/url]

Anonymous said...

I'm keen on advertising a new social networking site. I have never wrote a Blog site ahead of. How ought to I produce this? . And in which do I go to generate a Website. This really is all new to me and that i would like to start off rocking.. Thanks.. or here Perfectly

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.