Wednesday, November 27, 2013

kisah lesen kereta

harini hari aku menghadapi ujian kpp. org pngil test komputer. aku nak ambik lesen kereta atas banyak sebab. antaranya sebab aku dah nak habis studies. of kos nak beli kereta. antara sebab lain, aku nak praktikal. walaupun aku takda kereta sendiri, tapi at least kalau keadaan memaksa nanti aku takda masalah nak sewa kereta ke apa ke kalau nak gi praktikal. almaklumlah, tempoh praktikal ni tempoh yang tak boleh di jangka..hmm..

alhmdulillah! aku lulus sebanyak 47/50.. perghh.. masa aku test kat rumah asyik dapat cukup makan, tak pun fail! tp rasa atu keajaiban pulak dengan result aku. sebab nak ikutkan, susah jugak soalan daripada yg selalu aku jawab kat rumah tu.. tu la berkat study.. walaupun rasa susah, nnti Allah tlg gak sbab kita usaha.

doakan aku ye!

1 comments:

Cik Yuyun Nadira said...

memula training memang rasa susah , yg penting hg kena betoi2 ikot apa yang hg cikgu hg ajaq , macam aku lepaih2 lulus ja troih pi hentam belakang lori . hehe .

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.