Wednesday, May 14, 2014

JOM CANTIK

aku ni semenjak masuk maktab, semenjak dah mem"besar" ni makin kuat nak try itu ini. tanya lah apa saja, semua aku dah telan..hehe.. nak cun punya pasal. tp maintain je kulit, ada masa cun, ada masa kusam je..

tapi semenjak dah nak dekat-dekat kahwin ni alahai lagi bertambah-tambah kusam kulit ni ha. naik poning den. segala beutskin essence, kapsul sne i dah telan langsung tak tinggal kesan.  nak flawless tetap kena lumoq krim merkuri banyak-banyak. tapi i tak sanggup cantik sementara, lepas tu menderita..bahaya kot jenis-jenis krim putih kuning lagutu..

jadi i berenti segala mak neka krim yang ntah apa-apa tu. i tobat takmau sentuh lagi supaya takkan bagi efek tak baik pada kesihatan i.. beutskin essence pun i dah stop sebab satu perubahan pun tak nampak.. nak jugak putih mcm adira tu..hihik.

jadi i mulakan range product yang baru. i siasat, siasat dan siasat tentang range product yang i nak guna ni.. nak tau apa?

1) pati delima ghulsan


sedap sangat.. i suka. makan pagi-pagi sebelum breakfast dan sebelum makan malam.. kesan dia? ntah taktau lagi.. kena istiqamah ye adik adik..baru nampak kesan..


2) klorofil liquid

okeh. ini liquid klorofil. lebih kurang alfafa. ini untuk cuci u oll punya usus. supaya senang nak berry dan sentiasa lawass... i minum ni bila-bila i rasa nak minum. sebab selalu ja terlupa


3) glutaking advance


okeh yg ni i makan khas utk kulit.. utk serikan balik kulit i.. makan ni sebijik pagi, dan sebjik sebelum tidur


4)  royal expert white


insyaAllah kosmetik ni bebas merkuri dan hidrokuinon.. ada doc yg pakai dan suggest jugak. tgk dia punya kandungan ok. tgk ada kelulusan kkm. survey kot-kot ada feedback negatif, takde pun.. gugel kot-kot ada berita pasal produk ni berbahaya pun takde langsung.  semuanya positif. jadi LULUS!  i pun try cleanser dan krim sahaja. tahan smpai 4 bulan u olls..nnti i update perubahan terkini.


itu saja nak kongsi. kalau sesapa berminat, aku leh suggestkan kat sapa nak beli semua benda ni. insyaAllah boleh dipercayai.. entry kali ni agak galoks sikit sebab ber "i"  "u" bagai.hihik.. 

1 comments:

Azzahra Wirda said...

assalamualaikum..pakai produk royal expert ke?..ok tak produk ni

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.