Friday, December 17, 2010

Aku Budak Baru laaaa

uiks..



ni segmen incik ben ashaari yg buat..hehe..alang2 aku sebut nama ben ashaari ni,aku nk cter ckit masa memula aku dngaq nama nih..ekceli,aku taktau mnahu pun sape die ben ashaari..1st time aku dngaq time aku bw kat bl0g s0rang cik adik ni..dia minat sesangat ngn abg ben ni..jadik tdetik kat ati aku..sape kah ben ashaari?ben 10 kah?hehe..gurau je eh..

akhirnya pas aku gugel2 and last skali tbukak sndirik bl0g abg ben nih,baru la aku tau..hehe...lagi 1,aku taktau pun bl0gging nih bleh buat duit..aku taktau pun ape kebenda nuffnang,churp2 and s0 0n..aku dh setahun lebih bl0gging..baru skrang aku tau psal benda2 nih..aku rsa aku nih msih budak baru k0t sbb aku lmbap ckit bnda2 nih..ehek!..

bagi tmpat planc0ngan yg aku pnah pegi?: aku paling jauh pi KL n melaka jek...tu pun xde la mlanc0ng sgt...haha..ikut r0mb0ngan cik kiah..tggu nnti aku byk duit aku ajak smua ikut aku mlanc0ng na..

22 comments:

fa-in said...

same la kita ye. dgr nama beliau pun bru bulan lepas.
bblaja nuffnang tu pe pun bulan lpas jgk tp still blurr..lame2 malas lah..

haa dah ade byk duit jgn lupe belanja sy mlancong skali naa..hehe ;p

Lady Fine said...

wah best tuh..jgn lupe ajak ye..hehe

Sepatu Hijau said...

salam

lagi segmen abg ben..

nanti line dah ok tengok la yea:)

Cik Tom said...

bagus join segmen ben ni..boleh perkenalkan blog..good luck!

Atika Natasha said...

tenkiu smua..haha..tggu ika ade duit,mna tau bleh buat c0ntest adiah baucer gi mlanc0ng ke sape tau kan..hehe..kal0 ade segmen bru inf0rm eh!

Atika Natasha said...

tenkiu smua..haha..tggu ika ade duit,mna tau bleh buat c0ntest adiah baucer gi mlanc0ng ke sape tau kan..hehe..kal0 ade segmen bru inf0rm eh!

NuSaNa NoSa 91 said...

wah3~ atika join gk k?? semoga berjaya yep~ ^_^
btw, keen pon baru kenal incik ben nih~ ^_^

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

Atika Natasha said...

iyye ika j0in gak..heheh..same lah,baru je tau incik ben ashaari nih..kna rjin j0in segmen la gamaknye kal0 nk knalkan bel0g..huhuk

Atika Natasha said...

hai r0zwan..kejap agi ika gi mncelah kat bel0g rozwan 0keh!

Atika Natasha said...
This comment has been removed by the author.
Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan drpd blog Ben Ashaari :)
Happy Blogging :D

Atika Natasha said...

tenkiu nur azila..=) same lah ye hepi2 slalu!

Syafiq Rosli said...

all da best

shahjiehan said...

musti org kedah ni

Atika Natasha said...

tenkiu syafiq! =)

Atika Natasha said...

shahjiehan,sy kdah camp0q penang!hehek

Mais said...

salam perkenalan dri mais...
mais pon budak baru belajar..
tpi tak ikut pon segmen nie sbb dh ikut segmen lain ari tu
tpi dri En. ben jgk..
hehehe

akubersamaCahya said...

^^salam kenal, singgah lewat malam dr Blog BA. jemput ke blog abc. ^^

Atika Natasha said...

hai mais dan aku bsama cahaya!
slm pkenalan ye..same2 kite bl0gging happily eh! =)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 tengok entri jap (^__^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Atika Natasha said...

tenkiu azrull..ye insyaALLAH ika jalan2 kat bel0g azrul laks eh..

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.