Sunday, December 19, 2010

aku masak!


hai 0rg2 kmpung smua! arini aku tsangat blur taktau nak p0st entry pasal ape..sbb arini xde crite mnarik yg tlintas kat ati and xde gak bnda baik buruk yg jadik arini..smua mcm biase aje!

harini aku msk..ni jela yg dpt aku gtau..huhuk..layan jela gmba2 ape yg aku msk..1 je aku msk...


ikan kayu masak smba+kicap




mcm mna?aku dh bleh jadik bini 0rg tak?ekekeke

24 comments:

a n a s t a s y e a said...

Entry pasal masakan pun tak apa .. janji update. Nie kan blog atika .. jadi tak salah kalau atika nak post apa2 pun. Betul tak? Emm.. bila tengok ikan masak sambal tu .. rasa lapar la pulak. Mesti sedap! =)

p/s: Terima kasih kerana follow blog anastasyea dan tinggalkan link dekat entry Saya Nak Follow Blog Anda .. Sila Tinggalkan URL Blog Di sini!. Kat sini nak bagi tahu .. anastasyea pun dah follow blog ini juga. =)

CikAdilaMata4 (--O__O--) said...

boleh dah aih..hihi

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nampak macam sedap ..bak sepinggan

Sepatu Hijau said...

salam


dah boleh dah tu...

suka juga masak merah..

Atika Natasha said...

anatasyea: tenkiu dear!
dila: haha..tggu aku pnggil mai knduri na..

Atika Natasha said...

brutal: nak kena bay0r dlu..hehe

sepatu ijau: yeke! tenkiu ye..

NOOR FATIN said...

sedap tuuuu.. dah bleh kwin ni..hakhak :P

Atika Natasha said...

iyeke fatin..dan2 cek rsa mcm nak pi mnikah la ni gak..ekeke

manna_salwa said...

nak resepi boley?
hehe
:)

Atika Natasha said...

haha..bleh je manna salwa!nnti ika bukak klas mmasak eh..huhu..

Cik Tom said...

nmpk sedap...konpem pasni ramai nak wat bini..

thanks support segmen review cik tom :)

♥e'in♥ said...

wah.. dap 2..

نورّالعينِ said...

ika....kena tggu aku kawen dulu la..nnt lgkah bendul plak..hahah

Atika Natasha said...

wek2!takdak2..aku kwin dulu na..hehek

Cik Mimie said...

sedpnye tgok..blom ase ag ni..haiishh, terliur plak.. nak sepinggan boleh? =)

Sepatu Hijau said...

salam


syira tag atika

http://loqkimagri.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

Atika Natasha said...

cik mimie: nntik kita mkn sama2 eh..
syira: insyaALLAH ika j0in..huhu..tenkiu tau..=)

Acik Mano said...

tak kira le lauk apa pun... asal dari air tangan sendiri...sendiri makan ...sendiri kenyang

Atika Natasha said...

btul tu achik..masak pi la mcm mna p0n jnji knyang kan..hehe

Encik Tikus said...

sedap woo =D

fa-in said...

ikan kayu tu ikan tongkol ke ika? 1st time dgr ikan kayu.
wahh mantap dah kamu boleh la ai kawin :))

Atika Natasha said...

incik tikus: meh la kedah kal0 nak try..huhu

fain: hehe...ikan t0ngk0l p0n bleh k0t..ntah la kat umah mak sbut ikan kayu..jadik ika p0n hntam ikn kayu je la..huhu

syira aka sepatu hijau said...

salam

lama menyepi kemana hilang wahai sahabat ?

Atika Natasha said...

im back dear!!=)

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.