Sunday, January 23, 2011

anak kuceng ku



ini kucing2 ksayangan mak aku..aku takda la minat sangat kucing tp tak pulak aku membenci binatang kesayangan rasulullah saw ni..skarang kucing2 ni dah membesar dan ada yg dh jadik mak and ada jugak yg dh ke rahmatullah..=)






adek llaki aku and kuceng..

Align Left

ayu nya d

19 comments:

FasiHaH SupiaN said...

comelnya kucing...

Atika Natasha said...

haah c0mel kan..=)

fa-in said...

cak! ika..kucin tu comel lah,tp kte xbrani langsung nak pegang. hee..

Cik_Shiqah said...

woahhhh kucing!
suka kucing!
post lah stu kat saya. keke.
serius comel! huuu~

sissyira said...

salam

huhu, tak suka kucing walaupun dia nampak comel..huhu



Jom Baca dan Komen--cara memilih nama domain yang terbaik

as-syahir said...

salam....
syahir pon suke sangat kucing!!!!
tapi kucing atika macam kucing syahir la....warna pon same....

::Budak Degil:: said...

wah..comel2..bagi la sy sekor..hehe

Atika Natasha said...

fain: ika p0n xbrni nak pgang..kang din cakarnya kita ni..huhu..

syiqah: meh umah ika amik smua..hehe..kal0 nak p0st bleh dpt bgkai jela..

Atika Natasha said...

syira: d0main? ape kbende tuh..

syahir: alang2 dh same tuh,meh ler kita berbesan ye dak? hehe..kwin kan je kucing kita..

Atika Natasha said...

bdk degil: meh amik kat umah ika byk ek0 p0n xper..

h o n e y said...

Salam.comel sgt2.

Rashid said...

wah kucingpun ada kembar juga ek.. comelje..

Mr. TN_SkY said...

wah wah!..comel kucing,..err..yekew free nak ksi ni? ahaha :p rumah pun xtaw cane nk g amek ahaha..


ha..cik atika..:-) Ur link SkY dah msukkan dlm link exchange.. :-) Ini reward sebab kamu komen kasi idea ritu ye..:-) thanks..Komen kamu sangat membantu budak baru dalam dunia blogging nie =_=...Harap tidak jemu melawat pondok kecil...Dan SkY drop komen here too ye hehe..

HANYA ORANG GILA JE BERFACEBOOK

sekamar rindu said...

salam..

comelnya....minta anak seekor.:))

as-syahir said...

ika..kalo berbesan nanti warna kucing d=same je....ehehehe:)

serikapas said...

comelnya kucennn...bagi la sekor..huhuhuhu.rasa nak cubit pipi je

Amy Syaquena said...

comel tapi sayang amy x suka kucing huhu..

delarocha said...

tak larat nak cuci berak kucing..merata rata

Nur Fannun said...

kucing wrna hitam tu comel..sbb dia paki stoking..(^_^)

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.