Friday, January 7, 2011

sakit tanda kasih syg allah..=)



sbenarnya kan baru2 ni aku agak kurang sihat..tapi gagah la jugak sbab aku tgh mula sem baru jadik takleh la nak layan sgt sakit tuh..

aku trkena herpes z0ster 2 mnggu lpas..tau ape herpes z0ster?haha..itu ler die kayap..ha,jgn ingat aku kena kayap sbb aku x basuh baju ,ni sbb antib0di aku yg lemah and virus cacar air masa aku sk0lah dulu2 yg brtindak sbg antib0di aku ni dah aktif kmbali dlm bentuk kayap..blum baik lg wl0pun dah 2 mnggu..

sakit gak tp takde la trlalu sakit..bleh tahan lagi ni..aku dh pi klinik and dpt mc smnggu..

pastu 2 hari lpas aku mula slesema smpai ptg tadi..aku x kisah pun slesema..aku rasa tiap kali aku selesema mcm ALLAH syg je kat aku....pastu tadi aku rasa plak l0ya2 and pning..knapa eh? smenjak aku kena kayap,aku dah mula amalkan madu utk gain balik antib0di aku..pastu aku rsa mcm aku kerap sakit plak dah..mgkin sbb clash ngn ubat antivirus yg aku mkn k0t...

btw,kayap aku belum baik lagi...dah mnum air pnawar,dah mkn ubat,dh sapu bdak sjuk,sapu krim sapu tp bl0m smbuh...smpai skang aku dh mlas nak sapu pape..harap2 hilang la kan..d0akan aku..

13 comments:

aisyah_syahirah said...

sabar3x..
ssungguhnye sakit tu penawar untuk dosa2 kite..
syafakillah ya ukhti..

ReiKo91 said...

cepat2 sembuh :)
kayaP 2 bhaya gak,jgn tggl ubat klu blum sembuh:)
slalu org ubt dgn cra tradisional je kayap dh lega mcm adk sy:)

manna_salwa said...

salam,
semoga cepat sembuh ye..

:)

Atika Natasha said...

aisyah dan salwa: tenkiu dear..=)

Atika Natasha said...

reik0: insyaALLAH..mmg ade brubat kmpung..itu pun kwn yg mtak tlg ayh die ubatkan..insyaALLAH smbuh pasni..=)

nUmara... said...

atika,cb sapu gel gamat ke.. smg cpt sembuh jg!
sy pny dmm, suhu ofis yg 21 degree tu pon sy rs mcm suhu biase.. colleague sy plik tgk sy.. biase slalu ngadu sjuk.. huhu.. tp hri ni da normal :> berkat doa kwn2 ni.. :-P

Atika Natasha said...

yeke..jeli gamat bleh ilang parut skali kan? kalu mcm tu tlg d0akan ika skali ye..hehe

Cik_Shiqah said...

semoga cpt sembuh kak ika.
jgn skip mkn ubat! hehe ;)

Atika Natasha said...

syiqah: 0keh tuan!hehe..skang pun sh mmg xmkn ubat da..

sissyira said...

salam

sabar yea, syira pun ngah demam ni...

huhu...

Atika Natasha said...

same lah kite..hhuhuh

نورّالعينِ said...

mencegah itu lebih baik dari mengubati cik atika natashaa....t0ksah d0k mkn h0k org tak bg..huhu

Atika Natasha said...

hehehe...al wiqayah khairun minal ilaaj...kuang3..

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.