Tuesday, January 4, 2011

waaa...fed up bl0gging!

hey guys..aku dh lma mnyepi dari bl0gging kan?kan?

byk beben0r msalah la..berukben aku dah lak jatuh pastu senget giless,bila di cucuk kat lappy p0n nmpak mcm x larat jek nak idup..ksian..

aku x phm ngn benda nuffnang tuh...aku dh byk cari pasal dia tp t0tap jugak aku x ngerti..jadik dh ade skit rsa ptus asa..=(

aku mmg xleh nak surf tenet..ni p0n sbb aku tukar lappy ngn kwn aku..dia tawar skali ngn berukben sbb die nak p0okah sgala game2 yg ada lam lappy aku..

bdaway guys, es0k ari first la aku masuk klas..d0akan aku eh..

ekceli aku agak x puas ati sbb neng0k subjek agama sem ni dah kurang..ape kebenda aku kena blajar p0n ntah ler..x pueh ati nih..pasni kena mnuntut kat luar la...=(

20 comments:

fa-in said...

slamat berkelas kembali..
wehh patut la menyepi rupa nya begini..
saba je la naa..

Atika Natasha said...

hehe..tenkiu fain..phm2 jela dh mula sem baru ni excited lbih gamaknye smpai lupa nak update..

NOOR FATIN said...

kenapa dgn nuffnang? err..

belajar rajin2 okay! hehe :)

azhar said...

apa yg awak x paham...cuba kabor mane tau leh tolong..hehe

Atika Natasha said...

fatin: hehe..tak reti mcm mna nak bg ade earning..x phm den..

azhar:hehe..smua kawe x phm..pi ke bel0g ni kata nye dpt duit nuffnang kasi,pastu btul ke eh iklan yg sy letak kat sbelah ni?mcm pelik je..hehe

azhar said...

iklan nuff macam kita sewa tapak kat blog kita letak iklan, ada dua jenis:
pertama iklan perklik, kalu ada org klik baru dpat duit...
kedua iklan BE, walaupun org tak klik tp setiap kali ada pelawat masuk dpt duit, dia kira pageview.
sampai cukup 50hengget br nuff bayar...
Letak iklan tu dah ok, nak letak kat header pun bole, kat post pun bole...faham x faham lg tanya...hehe

PuanBee said...

http://www.puanbee.com/2010/12/kelebihan-domain-sendiri.html

ika nih entry pasal domain..hihi

nak nuffnang tuh daftar jer pastu tempek kod iklan nuff kat blog dan tunggu jer sampai iklan nuff keluar , org klik dan ika dapat lah bayaranyer..

dah kalau blog ika terpilih oleh pengiklan ika akan dapat special income..tulah yang orang dok sebut2 BE tuh..banyak sikit bayaran kalau nk dibandingkan dengan byaran per klik..

tak paham ? YM akk

Atika Natasha said...

azhar dan kak bee: byk beben0r inf0 tuh kan..trimakasih na..hehe..cek bleh dh phm ckit..

ibnubaba_04 said...

wehhh...ada game pe lam lappy lu??
gua nak men gk leh??haha

Atika Natasha said...

byk..nak bleh je ibnu baba 0i..mai kedah ni la..huhu

PuanBee said...

ika boleh jer sapa2 nk daftar domain tu..hihi dah ada iklan nuff ? kena tempek tiga2 tu tau! baru dapat status glitterati

ibnubaba_04 said...

hahaa..jauhnya..
pe kata ko dtg kelate??hehe
eh..klu ko betul2 nk pic tu..aku leh send kot email..hehe..
x kena bayar..yg bayar tu..aku gurau daa..

Atika Natasha said...

pn bee: urm...mcm tu ker?ika tampal st je...nasib bek kak bee gtaw...thanks dear...

ibnu baba: la baru aku taw hg org klate...blh je nak send..tp byk2 la ckit..bkn gmba yg hg tempek kat bel0g ja na..ekeke

sekamar rindu said...

salam...

teruskan blogging...:))

FOOTPC BLOG OWNER.. said...

WELCOME BACK TO SCHOOL...HAHA

Amy Syaquena said...

apa yang awak tak fahamnya..

❤ Cik Ain ❤ said...

huhu.. sabo jela dgn broadband tu.

hehe.. samela kite.

ain kdg2 rase cam bosan ngn blog

tapi ade time2 tu rajen sgt nk update ape sume

mood brbah2.. huhu

CIK TOM said...

slmt kembali ke kelas...

sbr ye..cik tom punye bb slow gak...pe mslh dgn nuffnang??

sissyira said...

salam

beruk syira dah habis syira bogelkan tadi, puas hati ..haha

sissyira said...

salam

beruk syira dah habis syira bogelkan tadi, puah hati .

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.