Saturday, November 20, 2010

Hebatnya Kemuliaan ALLAH Bagi Pada 0rang Mukmin...(tak macam aku)

aku punye id0la syeikh ahmad yassin..
knai tak?
beliau la insan yg menjadi pel0p0r utama HAMAS..
aku start mngenali insan yg mulia ni masa aku sk0la dulu..ade s0rang penceramah dtg bg cramah tntang palestin,and masa ni la aku dpt knai ckit2 pasai id0la ku ni..
yg aku tau,beliau syahid dgn peluru APACHE(tak reti nak eja)
0rg2 yg mnentang islam(america n zi0nis) mmg target nak bnuh die wl0pun di0rang sedia tau yg die tkkan mmpu nak buat pape sbab die dah tlalu uzur nak btindak..
si america and zi0nese yg lgsung tak btauliah tu nak bnuh beliau disebabkan kkuatan jihad beliau dlm mnegakkan islam!adeh...jauh beza dgn aku.ade ke takde ke tak mnyumbang papa..=(

ni gmba saat beliau syahid..0tak bederai tapi cuba tgk kat jari tuh..tetapbertasyahud kpd ALLAH
Allah yg satu....kan?kan?


adakah kita akn mndapat anugerah yg sama saat kematian kita tiba nnti?
takbir!

4 comments:

::nuRuLaDHar:: said...

kenapa mrka begitu kejam skali..sob2 takut sgt..hmm

Atika Natasha said...

sbb dpa adlah jews!hehe
and dh tertera kkejaman dan sikap takbtauliah depa ni dlm kitabullah..

[AwAn kuRang kelaboo..} said...

mereka tetap perlukan doa bukan..?

Atika Natasha said...

wallahu a'lam la cek..
hee~~

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.