Wednesday, November 24, 2010

Kids And Baby Ph0t0 C0ntest


ini tag dari cik belang eh..(tenkiu tau!)

1st time nih..tibai je la mana buleh en..
0keh,0rg2 kmpung skaliaaannn!di cni ader syarat2 ptndingan yg kna dpatuhi..sesape yg mlanggar akn dhukum pncung rmbut mreka!hiyak..

1)mkcik2 and pkcik2 kena la jadik fll0wer kpd akak pngnjur c0ntest ni dulu yeh..cik safiyyah!
0keh sy dah jadik dah fll0wer kakak cun kite neh...

2)sterus nya hape lagik kena laaa tag kat 8 lagi kwn2 bl0gger yg sp0rting m0rting ekhhh..
dan nama2 kat bwh ni adlah plihan ati sy!uhuk..


3)letak banner c0ntest nih kat sidebar anda ekh..tgk tu mcm sy letak tuh,mcm tu la tau...


4) ha..skarang ni kena letak pulak gmba budak kecik..hentam jer la gmb0 sesape p0n asal budak kecik 0keh!ha..ni sy dah letak..



0keh!ini 2 0rg knk2 rbena nama anas and irfan..
aku jadi babysitter depa stiap kali cuti..c0mel x?hehe..c0mel aku lg..


5) dah siap buleh la Hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6)Mesti mulakan title entry dengan nama contest. ha tgk mcm sy buat ni lah..tiru mcm ini yeh..

7)dlm entry tsebut pulak,sgt a mnjadik kwajipan utk bgtau hadiah2 yg bakal mnanti serta tarikh ttup c0ntest..mcm ni kat bawah nih..

tarikh tutup:30n0vember 2010
hadiah: earing dari lazo diamond jewellery(white gold)

j0m mari try ramai2 na!!!



3 comments:

mumumeow said...

alamak...kaka...mumu still x brani lgi nk join contest....caner eak...ap2pun thnks 4 de tag...huhu

Tomato Gurl's Life said...

GOOD LUCK!!

P/S: cik tom dtg bls jejak follow kat sini seperti dijanjikan :)

Atika Natasha said...

mumu,j0in la j0in la..pnat tag nih,,ltak jer gmb0 mumu masa budak..cute gitu!

tenkiu s0 much cik t0m!mlawat cni nnti bwk mai skali t0mat0 byk2 eh..

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.