Monday, November 29, 2010

Cute Bl0g Award by Sis Dila


ini lah dia award biri2 c0mel yg di design khas 0leh cik dila
tenkiu tau..i tak sgka i cute mcm award dila..hehek...
j0m jwb tag!

1)Saye rase blog saye cute x?

Ish2..pnjang cite nye nak dicerita tntang ke"kiut"an bel0g ku nih..takde la cute cuma kemas mgkin sbb tak byk gadget,takut berat(nak prasan jap)..hehe...tp admin die c0nfirm kiut!lalal~~

2)saye rase diri saye cute x?

eh2..dah terjwb plak kat tag yg n0m 1 tu..hihi..

3)3insan cute dalam idop saye

saya
mak sy
tut0r sy

4)5haiwan y cute bagi saye...

kucing
lembu
girrafe
platypus
geng blue 0cean(hahahaha)


5)tag 5 org yang cute miut kt sini


0keh nnti aku gi cari sasaran s0rang2 eh kat bel0 depa eh..




5 comments:

along79 said...

taniah dapat awrds, cantik award tu :)

Atika Natasha said...

waa..tenkiu2..

Nur Adila (--O__O--) said...

tenkiu2 gak,,,,huhu

along79 said...

terima kasih kasih kat along, nanti ada masa along ambik yer, buat masa ni bz sikit

1 ummah said...

nk ckp b.arab ke??

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.