Sunday, November 21, 2010

Jangan Marah Pada Benda Yang Kita Patut Gelak

hahahaha..
kna gelak puas2 dulu sbelum mmulakan entry nih..

kisah1: aku nk kcik ati sbab kwn aku rem0ve aku dr sblings die,spatut nya aku gelak sbab bkn sbligs btul pun,tak luak nyer kal0 di rem0ve pun..

kisah2: aku nak kcik ati ade s0rang budak aku cita pr0bs aku kat dia,dia buleh gelak(agaknya tu trademark die) sepatutnye aku gelak jgak sbab gelak buleh mmbantutkan pr0bs aku td nih

kisah3: aku nak geram bila adik aku ttup lampu time aku tgh buat keja,sepatutnya aku gelak ja sebab lampu tv kan ada..mcm lampu lip lap lip lap lagi..mereliittt...

kisah4: aku nak pnamp0r 0rg bila gnggu aku pagi2 sebab salah send msg,tapi bukan ke aku sepatutnya gelak sbab die dah perabis kan kredit f0n die call and di cancelkan 0leh aku..pdahal die taktau ka yg die dah tsalah 0rg..?aisey..

hehe..bukan ke bnda ni smua bnda yg melucukan?jadik tak payah la marah2 eh ika..takde ape p0n...papai..

5 comments:

khairul anuat said...

huhuhu...marah rupanya...

Fiqah Alias said...

hehhe..ika3...nnt kalo ade masalah2 ker..mai la dtg jumpe kite..kompem pasnie kte x gelak dh..nnt kte akan riau skali ngn hng..hek3...(~^)v

shima said...

ye... gelak boleh hilangkan sakit kepala jugak... tapi jangan over pulak kang terputus plak urat gelak saje je tak boleh benti gelak. hehehe
neway... salam ukhwah..

Atika Natasha said...

haha..kal0 time sakit pala telan panad0l jah..ehek!

ReiKo91 said...

hahaha...gelak2 berjemaah :)
kdg2 suka bg org yg slah no. dgr bacaan yasin kt laptop bla 2,3 kli dia col pdahal dh terang2 xknal.alasan lapok "sy tgk no.awk tba2 ada dlm hp sy,itu yg col 2"haha

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.