Wednesday, November 10, 2010

Luah Luah Luah!!!


Waktu-waktu macam ni..0rang lain semua dah tid0..ada yang study,mesti takda 0rang yang masih ada masa nak update bl0g and facebo0king macam aku..

Aku dah study dah tadi..3 hari lpas smpai hari ni aku asyik mbelek n0ta,tapi sekali belek(baca sekali la) aku akan ingat p0int2 pnting tapi mai 2x belek,dah tak ingat pulak..Aku xbuleh tid0 ni…Aku nak update umah ksayangan(bel0g) aku ni dgn entry ilmiah pun terasa malas..Jadi malam ni layan je la mo0d aku yang tengah tak sedap ni…

Kawan aku cakap dia kena gangguan,lagi la aku tak buleh nak tid0..Dah ramai 0rang aku ant0 msg,aku mengadu pasal masalah yang baru muncul tadi ni..Semua bagi tips yang sama..Tak da s0rang p0n v0lunteer nak teman sampai es0k pagi..(sedih ni..)

Aku memang tengah tak sedap..tak sedap segala-gala la..Tak sedap hati,tak sedap perasaan and s0 0n..Bukak fb makin la sakit kpala..Bukak buku,Nampak sama ja semua..kalau buleh jawab exam ni sekarang kan best..B0leh la tid0 dgn aman damai harm0ni..

Apa lagi eh nak merapu??

Emmm…

Nak luah kebencian buleh?

Nak nanges buleh?

Nak jerit buleh?

aku tengah merajuk ni..dah lama dah..tapi s0rang pun tak perasan..0k gudnite smua..

8 comments:

cik NuRuN said...

olol0 ika ,
sian tada spa
nk tman . meh
ak tman meh . haha

awat cek nk nangeh ?
tgh mj0k ngn spa ?
lek laa my buddy ,
'there is always sunshine after rain ' :)

Atika Natasha said...

hihi..akhirnya ada gak nak tman..
hihi..tenkiu cik kak cayang!

mumumeow said...

kaka...nape ni? mrajuk ngan mumu eak =(

Atika Natasha said...

wekk..hehe..mana adaa..takde la,kal0 ika mrjuk ngn mumu,k0mpem mumu dh tak jmpak blik mumu tu..hehe..ika dh bak0r..kui3

Fiqah Alias said...

weh ikaa? awatnya hng cdih2 nie..xmo la cdih2 gtu..hehe..meh2 plagy wat persembahan air ek..?? hehe...

Atika Natasha said...

yeye!cepat2 plaggy buat terjun kaki itik!nak tgk2..yipee~~

Fiqah Alias said...

meh3...tiket murah jer..hanya 30inggit setanduk (khas utk hng jer) n 20 inggit sekepala..murah3..promotion nie..!!

hikma_hani said...

knp ni sygg..???

 
Bloggerized by Dzignine, based on Nekoji design.